Cosul de cumparaturi

Cosul este Gol !

Acest site este de test! Comenzile nu sunt valabile si nu vor fi livrate.

Incubator etajat CLEO5X2DT cu dispozitiv de intoarcere 82 oua gaina, 148 oua prepelita

Producator: CLEO

Estimare Livrare: 1/2 zile lucratoare - GRATUIT !


14 zile drept de retur


Plata - ramburs, card sau rate fixe


Service asigurat


Transport GRATUIT - la comenzi de peste 200 lei


Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!


390.00 lei

(-16%)

Plata in 4 rate egale cu cardul fara dobanda: Doar 82.25 lei/luna
Cantitate

RECOMANDATE

Descriere

Incubator etajat CLEO5X2DT cu dispozitiv de intoarcere 82 oua gaina, 148 oua prepelita

Capacitate    82 oua de gaina sau 148 de prepelita
Alimentare    230 V 50 Hz
Consum energie    Aprox. 550Wh / zi, la temperatura mediului de + 20ºC.
Temperatura incubare    38°C ± 1°C
Randament incubare    60%  minim , cu respectarea instructiunilor .
Incalzire    Electrica cu rezistenta termostatata
Umiditate    60-65% apa in alveola A ,70-75% apa in alveola B , 80-85% apa in alveola A+B
Perioada incubare    Gaina - 21 zile, Curca - 28 zile, Rata - 28 zile, Gasca - 32 zile, Prepelita - 17 zile, Potarniche - 24 zile.
Tip incubator    Transportabil de suprafata
 
Incubator dotat cu termomentru pentru vizualizarea temperaturii din incubator.

Incubatorul CLEO5X2DT se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice. Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat. Carcasa, din masa plastica termoizolanta, asigura pastrarea temperaturii interioare. Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica. Omogenizarea aerului in interior este facuta de un motor cu elice. Controlul temperaturii este asigurat de un circuit electronic. Prin orificiile practicate in carcase, se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior, inlăturand astfel, excesul de bioxid de carbon si alte noxe rezultate in timpul incubarii.

UMIDITATEA este asigurata prin umplerea cu apa a celor două alveole (canale) A şi B din semicarcasa inferioara a incubatorului. Se recomanda o umiditate sporita in prima saptamana de incubare (cand trebuie preintampinata evaporarea apei din oua) si in ultimele 2 zile (pentru usurarea desprinderii puilor din membrane). In restul perioadei umiditatea trebuie sa fie normala pentru a favoriza eliminarea excretiilor.

TEMPERATURA este factorul principal de care depinde incubarea. Supraincalzirea oualor are ca efecte malformatii, pui debili, sau chiar mortalitate în coaja. Subincalzirea incetineste dezvoltarea embrionara, "ciocnirea" este tardiva. Temperatura este reglata in domeniul 38 °C ±1 °C.

INTOARCEREA OUALOR are drept scop uniformizarea temperaturii si umiditatii pe intreaga suprafata a oului si evitarea lipirii embrionului de coaja.
Incepand cu a treia zi, ouale se intorc de trei ori pe zi, pentru aceasta se roteste usor de cheita in partea opusa la 45º.
In ultimele 3 zile ouale nu se mai intorc si se scot suportii lasand ouale direct pe gratar. Din acest moment se asteapta eclozarea (ciocnirea) oualor.

Se livreaza cu sistem de intoarcere oua de gaina

 

CELE MAI VANDUTE