Cosul de cumparaturi

Cosul este Gol !

Politica de Retur

Retur fara motiv:

  1. Returul unei comenzi se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, si este suportat de client, pe adresa Denda Vivas SRL. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
  2. Returnarea sumei in urma returului se face in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii si verificarii produsului, in cont bancar.

Comanda eronata:

  1. Returul unei comenzi eronate se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, si este suportat de client, pe adresa Denda Vivas SRL. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
  2. Returnarea sumei aferente sau a schimbului de produse in urma returului se face in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii si verificarii produsului, in cont bancar.

Produs defect:

  1. Returul unei comenzi ce contine un produs defect se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, pe adresa Denda Vivas SRL in ambalajul original.
  2. Costul returului este suportat de catre Denda Vivas SRL, urmand, apoi, sa se constate defectiunea produsului.

Produs trimis gresit:

  1. Returul unei comenzi ce contine un produs trimis gresit se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, pe adresa Denda Vivas SRL cu conditia ca produsul sa nu prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
  2. Costul returului este suportat de catre Denda Vivas SRL.

Formular Retur

  Mic dejun   barbacue / grătare   Blender   Văzute la TV   Cafetiera   Pentru Cafea   Aspirator   Cantar   Storcătoare Citrice   Friteuză fara ulei   Mixere