Politica de retur

Retur fara motiv:

  1. Returul unei comenzi se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, si este suportat de client, pe adresa Denda Vivas SRL cu conditia ca produsul sa nu prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
  2. Returnarea sumei in urma returului se face in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii si verificarii produsului, in cont bancar.

Comanda eronata:

  1. Returul unei comenzi eronate se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, si este suportat de client, pe adresa Denda Vivas SRL cu conditia ca produsul sa nu prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
  2. Returnarea sumei aferente sau a schimbului de produse in urma returului se face in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii si verificarii produsului, in cont bancar.

Produs defect:

  1. Returul unei comenzi ce contine un produs defect se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, pe adresa Denda Vivas SRL in ambalajul original.
  2. Costul returului este suportat de catre Denda Vivas SRL, urmand, apoi, sa se constate defectiunea produsului.

Produs trimis gresit:

  1. Returul unei comenzi ce contine un produs trimis gresit se realizeaza direct catre Denda Vivas SRL, prin curier, pe adresa Denda Vivas SRL cu conditia ca produsul sa nu prezinte urme de uzura sau de utilizare si sa fie returnat in ambalajul original.
  2. Costul returului este suportat de catre Denda Vivas SRL.
     
Informatiile necesare sunt notate cu: (*)

Informatii Comanda

Informatii Produs & Motivul Returnarii

Alt motiv, va rugam detalii
Comanda eronata
Produs defect
Produs trimis gresit
DA
NU
     
   
   

Zile LIBERE

24-25-26 si 31 Decembrie 2019

01-02 Ianuarie 2020

Modul in care vor fi solutionate expedierile

- Comenzile preluate pâna în data de 23 decembrie 2019 (luni) ora 14:00 se vor livra începând cu 27 decembrie 2019 (vineri);

- Comenzile preluate pâna în data de 27 decembrie 2019 (vineri) ora 14:00 se vor livra începând cu 30 decembrie 2019 (luni);

- Comenzile preluate pâna în data de 30 decembrie 2019 (luni) ora 14:00 se vor livra începând cu 03 ianuarie 2020 (vineri);