Cosul de cumparaturi

Cosul este Gol !

Acest site este de test! Comenzile nu sunt valabile si nu vor fi livrate.

Politica de confidentialitate

Prestatorul respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest Site, inclusiv a datelor cu caracter personal. Prin plasarea unei comenzi printr-o convorbire telefonica, clientul este implicit de acord cu inregistrarea convorbirii telefonice si prelucrarea datelor transmise. Aceste date vor fi folosite excusiv in relatia dintre Prestator si Cumparator pentru inregistrarea, procesarea si prelucrarea comenzii dar si pentru solutionarea reclamatiilor ulterioare.

Accesul/vizitarea acestui Site se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Accesand formularul de comanda/inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Prestator declarati in mod expres si neechivoc ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- in scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe Site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
- ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Prestator
- datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare.

Toate operatiunile sunt conforme cu Legea 365/2002, cu modificarile aduse prin Legea 121/2006.
In caz de litigiu, instanta competenta este cea de la sediul Prestatorului